Eigen interieur

De afgelopen jaren is er veel gebeurd op het gebied van interieur textiel. Eén van die ontwikkelingen is digitaal druk. Gordijnen kunnen voorzien worden van logo’s of individuele ontwerpen. Meubelstoffen worden aangepast aan de stijl van het huis en het kleurenschema van de rest van het interieur.

 

Al deze mogelijkheden zijn ook beschikbaar in kleine oplages. Ons uitgebreide machinepark voor digitaal en conventionele druk maakt het mogelijk voor zowel grote als kleine hoeveelheden een optimale productietechniek te kiezen.

 

Door de ervaring opgedaan in het leveren en bedrukken van stoffen in grote hoeveelheden te combineren met de flexibiliteit en kleinschaligheid van digitaal druk, kunnen we u helpen de perfecte stoffering te realiseren. Veel is mogelijk: Het maken van paneelgordijnen met foto’s, zorgdekbedden waarin het logo van de instelling is verwerkt, meubelstoffen met een kleurstelling perfect aangepast op de gordijnen en vloerbedekking, eigenlijk alles waarvoor u textiel zou kunnen inzetten.